Contributie Tennis Ternaard 2020/2021

Nu we zeer geruime tijd geen contributie hebben berekend, er bijna geen Corona beperkingen meer zijn, en iedereen weer de tennisbaan op kan, is het tijd geworden om weer contributie te vragen.

Na overleg met veel spelers zijn we tot de conclusie gekomen dat 25,- geen drempel zal vormen om lid te worden van Tennis Ternaard. Met deze prijs zijn we ruimschoots de goedkoopste vereniging in Nederland, niet dat dit ons doel is maar wel aardig om te vermelden.

Het lidmaatschap zal lopen vanaf 15 augustus 2020 en eindigen op 14 augustus 2021. Door lid te worden kun je het hele seizoen onbeperkt tennissen, waarvan wekelijks 45 minuten te reserveren zijn (dus anderhalf uur met 2 personen en zelfs 3 uur in het dubbelspel). Extra spelen kan altijd, maar reserveringen hebben voorrang.

Lid worden doe je door op competitieavonden of competitie zondagen (te vinden in de reserveringsagenda op tennisternaard.nl ; let op, bij slecht weer kunnen wedstrijden verzet worden) in de kantine het lidmaatschapsformulier compleet ingevuld in te leveren, contributie kun je dan contant afrekenen, of we sturen een betalingsverzoek (soort tikkie) die je dan via de eigen bank kunt voldoen.

Dit alles betekent ook dat er een einde komt aan het gratis of vrij spelen voor mensen uit de regio en toeristen. Let wel, normaal is een uurtje een baan huren elders in het land vaak al 25,- per uur…..

Vanaf maandag 11 mei mag er weer worden getennist.

Het seizoen van 2020 had een moeilijke start i.v.m. de Coronacrisis. We zijn blij dat we weer mogen tennissen op de banen van onze vereniging. We moeten ons wel houden aan de voorschriften van de overheid. Dit betekent dat de kantine, het terras en de kleedruimte gesloten blijven. Om het gebruik van de banen te reguleren heeft de vereniging een baanreserveringssysteem ingevoerd.

Daarnaast zijn er in overleg met de gemeente en de KNLTB onderstaande regels opgesteld waar we ons aan te houden hebben. Deze worden opgehangen bij de ingang van het park.

TennisTernaard gaat weer van start

De Corona-crisis is nog niet voorbij. Wel mag er vanaf 11 mei 2020 weer worden getennist onder de voorwaarde dat de kantine, het terras en de kleedkamers gesloten blijven. Dat betekend dus dat je alleen op de banen mag komen en dat het gebouw op slot blijft. Dus zelf wat drinken meenemen, thuis omkleden en douchen.

Wij werken nog aan een baanreserveringssysteem en aan het opstellen van regels om het tennissen weer mogelijk te maken.

Het bestuur stelt voorlopig de banen nog gratis beschikbaar en bekijkt nog hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.

Tennistoernooi + BBQ groot succes

Op zondag 14 juli hebben we de tennisvereniging (onder de nieuwe naam TennisTernaard.nl) feestelijk heropend met een dubbeltoernooi en aansluitend een BBQ. Er waren 24 deelnemers en daarmee was het toernooi helemaal volgeboekt. Hieronder een impressie met foto’s.

De winnaars

Deelnemers aan het toernooi hebben allemaal het nieuwe blauwe vereniging-shirt gekregen.

Op het terras
Bij de banen