Contributie Tennis Ternaard 2020/2021

Nu we zeer geruime tijd geen contributie hebben berekend, er bijna geen Corona beperkingen meer zijn, en iedereen weer de tennisbaan op kan, is het tijd geworden om weer contributie te vragen.

Na overleg met veel spelers zijn we tot de conclusie gekomen dat 25,- geen drempel zal vormen om lid te worden van Tennis Ternaard. Met deze prijs zijn we ruimschoots de goedkoopste vereniging in Nederland, niet dat dit ons doel is maar wel aardig om te vermelden.

Het lidmaatschap zal lopen vanaf 15 augustus 2020 en eindigen op 14 augustus 2021. Door lid te worden kun je het hele seizoen onbeperkt tennissen, waarvan wekelijks 45 minuten te reserveren zijn (dus anderhalf uur met 2 personen en zelfs 3 uur in het dubbelspel). Extra spelen kan altijd, maar reserveringen hebben voorrang.

Lid worden doe je door op competitieavonden of competitie zondagen (te vinden in de reserveringsagenda op tennisternaard.nl ; let op, bij slecht weer kunnen wedstrijden verzet worden) in de kantine het lidmaatschapsformulier compleet ingevuld in te leveren, contributie kun je dan contant afrekenen, of we sturen een betalingsverzoek (soort tikkie) die je dan via de eigen bank kunt voldoen.

Dit alles betekent ook dat er een einde komt aan het gratis of vrij spelen voor mensen uit de regio en toeristen. Let wel, normaal is een uurtje een baan huren elders in het land vaak al 25,- per uur…..