Tennissen in Ternaard!

Ternaard, 25 juni 2019: Tennisvereniging West Dongeradeel maakt een doorstart. Vrijwilligers hebben in de afgelopen week het onkruid gewied en de banen schoongemaakt. De eerste nieuwe leden hebben zich al aangemeld en wie goed luistert kan het geluid van opslagen en returns achter de kerk weer horen.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe website, een facebook-pagina en een mooi activiteiten programma. Het plan is om de tennisvereniging informeel te (her)openen met een tennistoernooi en barbecue op zondag 14 juli. Binnenkort verschijnen daarvoor posters in Ternaard en omstreken.

2 reacties op “Tennissen in Ternaard!”

  1. Wat leuk dat er weer getennist kan worden in Ternaard. Ik ga me zeker aanmelden en hoop in deze zomer veel avonden op de baan te staan.

  2. Fantastisch dat de tennisbanen door inzet van alle vrijwilligers in stand kunnen worden gehouden.
    Als voorzitter wil ik al deze mensen graag bedanken, de voetballers van VV Ternaard die de regen en barre wind getrotseerd hebben op hun vrije zaterdag, de steun van de enthousiaste bestuursleden van dorpsbelang, Henk de man die geen klus teveel is, Jos onze nieuwe aanwinst, Robert de man die er altijd in is blijven geloven en vele vele uren er in heeft gestoken, en ook zeker Renè, die ondanks zijn gezondheid altijd klaar heeft gestaan voor de club.
    Mensen BEDANKT !

Reacties zijn gesloten.