TennisTernaard gaat weer van start

De Corona-crisis is nog niet voorbij. Wel mag er vanaf 11 mei 2020 weer worden getennist onder de voorwaarde dat de kantine, het terras en de kleedkamers gesloten blijven. Dat betekend dus dat je alleen op de banen mag komen en dat het gebouw op slot blijft. Dus zelf wat drinken meenemen, thuis omkleden en douchen.

Wij werken nog aan een baanreserveringssysteem en aan het opstellen van regels om het tennissen weer mogelijk te maken.

Het bestuur stelt voorlopig de banen nog gratis beschikbaar en bekijkt nog hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.

Tennistoernooi + BBQ groot succes

Op zondag 14 juli hebben we de tennisvereniging (onder de nieuwe naam TennisTernaard.nl) feestelijk heropend met een dubbeltoernooi en aansluitend een BBQ. Er waren 24 deelnemers en daarmee was het toernooi helemaal volgeboekt. Hieronder een impressie met foto’s…

De winnaars

Deelnemers aan het toernooi hebben allemaal het nieuwe blauwe vereniging-shirt gekregen.

Op het terras
Bij de banen

Aankondiging dubbeltoernooi

Zondag 14 juni hebben we een open dubbeltoernooi met BBQ georganiseerd. Iedereen uit Ternaard en omstreken is van harte welkom. Hieronder de poster die overal is opgehangen.

Poster die overal is opgehangen

Deelname aan het toernooi kost € 5,- en de Barbecue is € 10,- (excl. consumpties). Je kunt ook alleen aan het toernooi of alleen aan de BBQ meedoen. Toeschouwers zijn van harte welkom en zij kunnen onder het genot van een drankje de spelers aanmoedigen.

Aanmelden kan:
– bij secretaris Robert Smit: 06-1680 1553
– Mail: RobertSmit803@gmail.com
– op een open avond in het clubhuis aan de Nesserwei

Tennissen in Ternaard!

Ternaard, 25 juni 2019: Tennisvereniging West Dongeradeel maakt een doorstart. Vrijwilligers hebben in de afgelopen week het onkruid gewied en de banen schoongemaakt. De eerste nieuwe leden hebben zich al aangemeld en wie goed luistert kan het geluid van opslagen en returns achter de kerk weer horen.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe website, een facebook-pagina en een mooi activiteiten programma. Het plan is om de tennisvereniging informeel te (her)openen met een tennistoernooi en barbecue op zondag 14 juli. Binnenkort verschijnen daarvoor posters in Ternaard en omstreken.

Grote schoonmaak tennisclub Ternaard

Ternaard, 28 mei 2019: Dit was een bericht op https://Ternaard.nu waar vrijwilligers worden uitgenodigd om mee te doen met de grote schoonmaak van de tennis-accommodatie van Ternaard. We weten nu dat dit een hele geslaagde actie zou worden.

Veel mensen van met name de voetbalclub van Ternaard hebben inderdaad de handen uit de mouwen gestoken. Intussen is duidelijk dat voetballers ook graag een potje tennissen. Er zijn al een aantal voetballers op de banen (en ook aan de gezellige bar in de kantine) gesignaleerd. Wij heten ze van harte welkom.